Home Waarom Over ons Taxatie-online Taxatie-onsite Info
Alles over ons

Betrouwbaar, objectief en deskundig:

Als liefhebbers van klassieke auto's zijn wij in 1997 gestart met het taxeren van klassieke auto's. Wij hebben dus inmiddels ruimschoots ervaring opgedaan en expertise opgebouwd. Daar kunt u uw voordeel mee doen!

Ons specialisme is de na-oorlogse klassieke auto en youngtimer (jonger dan 25 jaar). Wij zijn een volledig zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Onze verzekeringstaxaties vinden altijd plaats conform Burgerlijk Wetboek Boek 7, Artikel 960 1.

Al onze taxaties worden uitgevoerd door: InterClassic's, Intermediair in Klassieke Automobielen, sinds 1997. Onze taxateur is ir. A.C. Wisse, Autotechnisch en Bedrijfskundig ingenieur.

InterClassic’s, Intermediair in klassieke automobielen
Jupiterweg 14
3893 GD Zeewolde

Telefoon +31 (0)36 522 06 30
Mobiel +31 (0)6 2296 4221
E-mailadres

 

1 Burgerlijk Wetboek Boek 7, Artikel 960: De verzekerde zal krachtens de verzekering geen vergoeding ontvangen waardoor hij in een duidelijk voordeliger positie zou geraken. De vorige zin mist toepassing bij voorafgaande taxatie van de waarde van een zaak tot stand gekomen krachtens een aan een deskundige opgedragen beslissing of krachtens een beslissing van partijen overeenkomstig het advies van een deskundige.

Taxatie-online en Taxatie-onsite zijn produkten van InterClassic’s, Intermediair in Klassieke Automobielen, sinds 1997.